25n
25N
25N

Paterna ofereix un nou curs gratuït d'obediència canina urbana

El curs consta de quatre sessions, una teòrica i tres pràctiques, que es desenvoluparan tots els dilluns de febrer en horari matinal

Paterna ofereix un nou curs gratuït d'obediència canina urbana
28/01/2020 -

Paterna acollirà durant el mes de febrer una nova edició del Curs d’Obediència Canina Urbana, que serà impartit per educadors canins de l’Escola de Formació CIM en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi.

Tal com ha explicat la regidora de Benestar Animal, Merche Navarro, “després de l’èxit de la passada edició, celebrada el juliol de 2019, hem volgut realitzar una nova edició d’aquest curs que té com a objectiu que els veïns i veïnes del municipi aprenguen a comunicar-se millor amb les seues mascotes i coneguen tècniques d’obediència i educació que faciliten la convivència”.

El curs consta de quatre sessions, una teòrica i tres pràctiques, que es desenvoluparan tots els dilluns al matí del mes de febrer.

La teoria s’impartirà el dia 3 de febrer en el centre de formació CIM i en aquesta sessió s’explicaran conceptes bàsics sobre obediència canina, així com la normativa municipal relativa a les mascotes.

Les sessions pràctiques tindran lloc els dies 10, 17 i 24 de febrer, de 9.30 a 11 hores, en la zona d’esplai caní del carrer Melissa, en Lloma Llarga. En elles, els assistents realitzaran exercicis perquè els seus gossos aprenguen a controlar els seus estímuls, obeir ordres i millorar la seua sociabilització.

A més, i amb l’objectiu de personalitzar la instrucció, els grups seran reduïts i comptaran amb educadors canins que s’encarregaran d’oferir les pautes perquè els amos i propietàries entenguen com pensen i aprenen les seues mascotes.

El curs és gratuït i, a més, els assistents podran optar a un servei a domicili sense cost. Els interessats a participar hauran d’inscriure’s a través del telèfon 662 238 843.

Amb aquesta nova edició, tal com apuntava la regidora Navarro, “volem ajudar als paterners i paterneres amb mascotes a millorar la convivència amb elles, així com amb la resta de veïns i veïnes, contribuint al fet que el nostre municipi siga reconegut cada vegada més com a ciutat Animal Friendly”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + divuit =