caixa popular

Paterna oferix classes de baptisme de busseig gratuïtes

Paterna oferix classes de baptisme de busseig gratuïtes
07/07/2017 -

Els serveis esportius municipals han organitzat classes de baptisme de busseig gratuïtes en les piscines municipals de la Coma i Valterna Nord durant el mes de juliol.

El curs, que es durà a terme amb la col·laboració del club d’activitats subaquàtiques Al Fons de Paterna, està dirigit a tots els veïns i veïnes, majors de 10 anys, que vulguen iniciar-se en el busseig amb botella.

Tal com hi ha assenyalat el regidor d’esports José Manuel Mora, “es tracta d’una activitat que té molt bona acollida per part dels ciutadans i per això volíem portar-la a cap també en les piscines d’estiu”.

Els cursos que tindran lloc el dia 15 de juliol en la piscina descoberta del poliesportiu de Valterna Nord, i el 22 en la piscina d’estiu de la Coma, començaran a les 19 hores i tindran una duració de dues hores i mitja.

Durant la classe, un professor guiarà els participants en el ritu d’iniciació al busseig, que aprendran a usar i manejar l’equip, respirar davall l’aigua així com les regles de seguretat que cal tindre en compte quan es practica el busseig.

Els interessats a inscriure’s hauran de fer-ho en les instal·lacions en què es realitzarà el curs amb almenys una setmana d’antelació a la realització d’aquest.

Finalment, el regidor Mora ha explicat que “les classes són gratuïtes i les places s’assignaran en orde d’inscripció fins a completar l’aforament de màxim 12 persones per activitat.”


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris