25n
25N
25N

L'Alcalde de Paterna anuncia l'inici de les obres de millora d'FGV en l'estació de metro de la Canyada

A més de fer-la accessible, es millorarà la senyalística per a reforçar la seguretat dels veïns i veïnes de la zona

L'Alcalde de Paterna anuncia l'inici de les obres de millora d'FGV en l'estació de metro de la Canyada
07/12/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, amb la col·laboració d’FGV, ha començat les obres de millora de l’estació de metro de la Porta del Sol a La Canyada.

Així ho ha anunciat l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha explicat que “les obres que FGV està realitzant permetran millorar l’accessibilitat a l’andana i reforçar la seguretat de tots els veïns i veïnes que utilitzen l’estació”.

I és que les obres contemplen la creació d’una rampa que faça accessible l’entrada en el voral, així com la senyalització de la zona per a reforçar la seguretat dels vianants.

Així mateix, i després d’un estudi de la zona, es taparan tots aquells passos perillosos, evitant el risc per als ciutadans que travessen les vies fora de les zones limitades per a això.

“L’objectiu d’aquesta actuació és crear passos segurs, que estiguen degudament senyalitzats per a garantir la seguretat dels veïns i veïnes de Paterna”, ha destacat l’alcalde Sagredo.

A més, i com ha recordat l’alcalde de Paterna, “gràcies al treball de l’equip de govern socialista, que va instar FGV a revisar les instal·lacions de la ciutat, s’està duent a terme la redacció del projecte de millora de tots els passos a nivell que presentaven deficiències de seguretat”.

El projecte d’FGV contempla, entre altres coses, la creació de burladors en els passos a nivell i el reforç de la senyalització, amb l’objectiu de delimitar el trànsit de vianants i vehicles, reforçant la seguretat en la zona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 1 =