caixa popular

Paterna ultima les obres contra inundacions del barri Campament

Paterna ultima les obres contra inundacions del barri Campament
19/05/2017 -

L’Ajuntament de Paterna està ultimant ja les obres contra inundacions al barri de Campament, unes actuacions en les quals el consistori ha invertit 2 milions d’euros i amb les quals l’actual Executiu evitarà les històriques inundacions que sofria aquesta part baixa del poble davant fortes pluges.

La regidora d’Infraestructures, Nuria Campos, ha visitat els treballs de millora, que van començar a l’octubre de l’any passat i es troben ja en fase final amb el reasfaltat dels carrers afectats, i que han consistit en la instal·lació d’un col·lector d’aigües pluvials al llarg dels carrers Circumval·lació i Dr. Machí amb una longitud aproximada de 204 i 162 metres respectivament.

“Amb aquesta intervenció, hem millorat el sistema de captació d’aigües pluvials per fer-ho més eficient i optimitzat, amb la col·locació de diferents unitats i tipologies d’embornals i les seues escomeses associades de connexió al mateix temps que s’han reparat algunes de les xarxes existents d’aigua potable i d’aigües fecals”, ha explicat la regidora

Referent a això, Campos ha recordat que és tractat d’una actuació molt complexa que s’ha estés durant més de mig any. En aquest sentit, ha agraït als veïns/es afectats/des la seua paciència al llarg de tot el temps que han durat aquestes obres “que milloraran la recollida i canalització de l’aigua de pluja pels carrers i que faran que Campament deixe de ser un dels punts inundables de Paterna”.

Quant a l’asfaltat que s’està duent a terme ara per retornar a la normalitat aquests carrers, Núria Campos ha indicat que s’està treballant a la zona del carrer Circumval·lació, entre els carrers Miguel Hernández i Joan Magal Benzo.

“La previsió és obrir el carrer en els primers dies de la setmana que ve, de manera que els conductors de vehicles, de nou, podran realitzar la circumval·lació en la part baixa del barri de Campament a través dels carrers Circumval·lació, Baixador i Juan Baptista de la Salle”, ha detallat Campos al mateix temps que ha indicat que “després de l’asfaltat, l’empresa procedirà a la reposició de la pintura viària i senyalització de pas de vianants”.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 9 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris