25n
25N
25N

Paterna no celebrarà Cavalcada de Reis

Paterna no celebrarà Cavalcada de Reis
04/11/2020 -

A causa de l’actual situació derivada de la pandèmia de la COVID-19, l’Ajuntament de Paterna no celebrarà la tradicional Cavalcada de Reis per a prevenir i evitar la transmissió del virus entre la ciutadania paternera.

Així l’ha anunciat hui la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, qui ha explicat que aquesta decisió obeeix a la prudència i responsabilitat amb les quals està actuant sempre l’equip de govern socialista respecte als actes multitudinaris o activitats susceptibles de concentrar a un gran nombre de persones.

En aquest sentit, la regidora ha revelat que “amb l’objectiu de continuar il·lusionant als més menuts en aquestes dates tan assenyalades i fer-lo d’una manera segura i amb garanties, l’Ajuntament ha previst la presència dels tres Reis d’Orient en punts habilitats de cadascun dels 9 barris de la ciutat”.

Amb eixa fi, Paterna tindrà durant la jornada del 5 de gener, en horari de matí i vesprada i amb aforament controlat, un total de 27 Reis d’Orient que romandran de manera simultània a la Plaça del Poble de barri Centre, el parc de l’Exèrcit Espanyol del barri de Campament, el Centre Cívic de Terramelar, el carrer Ravanell de Valterna, la zona esportiva del barri de Bovalar, el parc annex a l’ambulatori de Mas del Rosari-La Coma, la Plaça Porta del Sol de La Canyada, el Parc Central situat en Santa Rita i el parc d’Alborgí.

A més, aquests nou punts també comptaran amb la presència del Pare Noel la vespra i el dia de Nit de Nadal. I des de l’inici de Nadal, els més menuts podran depositar les seues cartes en les “bústies reials” que s’instal·laran als centres cívics i en determinats edificis públics dels diferents barris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − huit =