25n
25N
25N

Paterna es fica de ple en les Falles amb la seua tradicional Nit d'Albaes

Paterna es fica de ple en les Falles amb la seua tradicional Nit d'Albaes
10/03/2017 -

Al son del tabalet i la dolçaina i acompanyats per tres cantaors i un versador, Paterna celebra durant aquest cap de setmana la seua tradicional Nit d’Albaes, una cita anual que li portara a visitar a cadascuna de les 18 comissions falleres amb les quals explica el municipi per a homenatjar i elogiar a les falleres majors de cadascuna d’elles.

Les Falleres Majors de Paterna, Estefanía Bueno i Claudia Alacreu, acompanyades pel President de la Junta Local Fallera, Goyo Buendía, l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, recorreran durant la nit d’aquest divendres i la de demà dissabte els 18 casals.

Aquesta nit, la comitiva fallera visitarà les Falles de L’Amistat, Enric Valor, Vicente Mortes, La Canyada, Plaza Benicarló, Lloma Llarga-Valterna, Terramelar, Mariano Benlliure i Campament. El dissabte a la nit serà el torn de les Falles Colom d’Or, Alborgí, Dues de Maig, Grups de la Mercé.

CONCURS DE PAELLES I DESPERTÀ

A més, durant aquest cap de setmana, també tindrà lloc el dissabte en el Parc Central el tradicional Concurs de Paelles que, cada any, celebra la Junta Local Fallera i en el qual centenars de paterners i paterneres degusten l’arròs que elaboren les diferents comissions i la despertà el diumenge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =

museo prehistoria