25n
25N
25N

Paterna, municipi compromés amb l'esport de qualitat i pedrera d'esportistes d'elit

Paterna, municipi compromés amb l'esport de qualitat i pedrera d'esportistes d'elit
03/11/2016 -

Amb motiu de la reobertura este dimecres del complex esportiu Esport a Paterna, el regidor d’Esports, José Manuel Mora ha volgut destacar el fort compromís de l’Executiu actual amb el foment de l’esport, amb la millora de les instal·lacions públiques i amb el foment d’hàbits de vida saludables entre els paterners i les paterneres.

En aquest sentit, el regidor ha recordat que “amb els més de 2,2 milions d’euros que el Govern local invertirà en infraestructures esportives en els propers mesos es crearan, entre altres instal·lacions, una pista d’atletisme, un camp de rugbi o un frontó nou”.

Referent a això, Mora també s’ha referit a la importància de promocionar la pràctica esportiva entre la població paternera per aconseguir augmentar la pedrera d’esportistes professionals amb la qual ja explica el municipi i que va creixent any rere any.

cantera2Als joves esportistes d’elit becats amb 500 euros a l’inici de l’any per la seua trajectòria professional, Mora ha destacat la recent incorporació a aquesta pedrera de talents dels paterneros Marian Navarro i Mario Francisco Guillem, una gimnasta i un jugador de tennis de taula que –tal com assenyala el regidor – “han aconseguit portar la seva carrera i el nom de Paterna al terreny nacional”.

Marian Navarro és una gimnasta del Club Gimnàstica rítmica Torrepaterna que ha estat seleccionada per incorporar-se a l’equip nacional a Madrid on formarà part del conjunt junior 2017. A més, competirà en el campionat d’Europa que es disputarà a Budapest al maig de l’any que ve.

Per la seua banda, Mario Fco Guillem, del Club Tennis de Mesa Paterna, ha aconseguit en categoria infantil la classificació directa per a l’estatal en el Zonal 3 celebrat la setmana passada a Collado Mitjà, a més d’haver fet podium aconseguint un tercer lloc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =