25n
25N
25N

Paterna acorda amb el mercat ambulant obrir el 9 de juny

Paterna acorda amb el mercat ambulant obrir el 9 de juny
01/06/2020 -

Paterna recupera el mercat ambulant dels dimarts el pròxim 9 de juny després de la suspensió de la seua celebració a causa de l’estat d’alarma per la crisi del coronavirus.

Així ho han acordat hui l’Ajuntament juntament amb representants dels comerciants ambulants de Paterna després de la reunió que ha mantingut amb l’ells el regidor de Comerç, Fernando Carrión per a abordar el reinici de l’activitat del mercat ambulant amb majors garanties en estar ja en la Fase 2 de la desescalada i anar recuperant a poc a poc la normalitat.

Per a garantir la seguretat i les mesures de distanciament entre venedors i usuaris, el consistori ha decidit canviar la ubicació del mercat, que passarà de muntar-se en la Plaça del Poble i la Replaceta i carrers adjacents a fer-ho entorn de la Torre i les coves on s’instal·la el tradicional cohetòdrom.

Tant el consistori com els comerciants han acordat també que el mercat ambulant es munte al 50% de la seua ocupació sobre una extensió de 702 m², per la qual cosa hi haurà fins a 37 parades separades entre si per una distància de 2 metres i mig i un aforament màxim de 100 persones.

A més, per a complir amb les mesures establides en la Fase 2 de la desescalada per a aquesta mena de mercats, l’Ajuntament, entre altres coses, barrarà el recinte, desinfectarà la zona abans i després del mercat, habilitarà accessos únics d’entrada i eixida, garantirà la distància de seguretat entre parades, disposarà dispensadors d’hidrogel i controlarà l’aforament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

museo prehistoria