25n
25N
25N

Paterna millorarà l'accessibilitat i seguretat del polígon industrial Molí del Testar

Paterna millorarà l'accessibilitat i seguretat del polígon industrial Molí del Testar
27/01/2021 -

L’Ajuntament de Paterna destinarà 70.000 euros de les ajudes que sol·licitarà a l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) per a millorar els accessos i fer més segur el polígon industrial Molí del Testar.

Es tracta de la sisena de les àrees industrials del municipi, la més pròxima de totes al nucli urbà, que ocupa una superfície de 34.600 m² i acull importants empreses, entre les quals figuren Aquaservice i Grup Alapont.

Amb l’objectiu de continuar fent de totes les seues àrees industrials entorns empresarials moderns, atractius, sostenibles i segurs, el consistori preveu construir en aquest parc empresarial un accés per als vianants des del baixador de Santa Rita fins al polígon a més de dotar-lo d’enllumenat públic de tecnologia led.

Totes dues actuacions permetran millorar notablement la mobilitat, l’accessibilitat i la seguretat d’aquest entorn empresarial on diàriament acudeixen prop de 1.000 treballadors/es.

A més d’emprar les ajudes de l’IVACE a millorar aquest polígon, l’Ajuntament de Paterna també preveu destinar 600.000 euros d’aquestes ajudes a fer més sostenibles la resta dels seus polígons amb un projecte d’eficiència energètica per a transformar a tecnologia led de les prop de 2.000 lluminàries que hi ha repartides entre les seues altres cinc àrees industrials.

L’objectiu de totes dues actuacions és millorar tant la competitivitat i sostenibilitat de les empreses com la seguretat dels seus treballadors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − deu =