25n
25N
25N

Paterna millora la seguretat viària i l'accessibilitat del barri de Bovalar

Aquestes actuacions se sumen a les millores dutes a terme en el barri de neteja i condicionament de parcel·les municipals

Paterna millora la seguretat viària i l'accessibilitat del barri de Bovalar
05/06/2019 -

L’Ajuntament de Paterna està duent a terme el condicionament de les voreres i el reasfaltat de calçades en el barri de Bovalar amb l’objectiu de millorar la seguretat per als vianants, l’accessibilitat i la mobilitat rodada del barri.

Així ho ha anunciat la regidora d’Infraestructures Nuria Campos, qui ha explicat que “s’està remodelant el carrer Penyal D’Ifach, principal artèria del barri, i els carrers confrontants, reasfaltant les calçades per a reforçar la seguretat de cotxes i vianants i creant passos de vianants elevats i rebaixes en les voreres que milloren l’accessibilitat en tota la zona”.

D’aquesta manera, s’ha procedit al farciment i estés de paviment de formigó imprés en la calçada i s’ha repintat tota la senyalística horitzontal. A més, també s’han condicionat les voreres creant nous punts d’accessibilitat.

Tal com ha destacat la regidora, “aquesta actuació se suma a les millores dutes a terme en el barri com la neteja i adequació de 7.200 m² de solars realitzades fa uns mesos o la futura construcció d’un centre cívic en una parcel·la municipal a petició veïnal”.

Finalment, la regidora Campos ha recordat que les obres s’emmarquen en la quarta fase del Pla Transforma, un pla d’obres que ha permés millorar l’accessibilitat i la transitabilitat de les vies públiques del municipi.

En concret, en els últims quatre anys s’han asfaltat més de 68.000 m² de vies, i més de 200.000 m² entre voreres i vorades, i s’han destinat més de 24 milions d’euros a inversions per a millorar la imatge, l’accessibilitat i la mobilitat dels barris urbans, residencials i industrials de Paterna.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =