25n
25N
25N

Paterna millora l'estació de bombament d'aigües residuals del barri Mas de Rosari

Paterna millora l'estació de bombament d'aigües residuals del barri Mas de Rosari
30/04/2021 -

L’Ajuntament de Paterna, a través d’Aigües de Paterna, ha dut a terme una millora de l’estació de bombament d’aigües residuals de Mas de Rosari per a optimitzar el seu funcionament.
Tal com ha explicat la tinent d’alcaldessa de Seguretat, Mobilitat i Transició ecològica, Núria Campos “amb aquesta intervenció donem resposta a una històrica demanda veïnal solucionant els problemes d’embossos i d’evacuació d’aigües grises i desbordaments en superfície que es donaven en aquesta instal·lació en temps de pluja”.
Respecte als treballs realitzats en aquesta infraestructura hidràulica, el pressupost d’actuació de la qual és de 29.000 euros, Campos ha assenyalat que s’ha dut a terme la substitució de les bombes actuals per bombes intel·ligents que permeten la neteja integrada del pou i les canonades, la qual cosa repercuteix en una reducció de les olors i la capacitat per a la detecció d’obstruccions i autoneteja de la bomba per a un funcionament lliure d’obstruccions.
A més de la substitució de les bombes, està prevista l’adequació telemàtica i de control de l’operativa de les bombes, incloent-hi l’adequació i protecció de l’Estació de Bombament i quadres elèctrics i de maniobra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =