25n
25N
25N

Paterna millora els circuits de running i ciclisme de Tàctica

Paterna millora els circuits de running i ciclisme de Tàctica
09/03/2021 -

L’Ajuntament de Paterna i FUNDELP han signat un acord de col·laboració amb Xarxa Elèctrica d’Espanya (REE) per a millorar els circuits de running i ciclisme situats al Parc Empresarial Tàctica.

Gràcies a aquest acord, pel qual la companyia elèctrica finançarà el projecte, s’adequaran aquestes rutes que cada vegada són utilitzades per més veïns i veïnes per a la pràctica esportiva a l’aire lliure.

Així ho ha anunciat el Tinent d’Alcalde de Cultura de l’Esforç, José Manuel Mora, que ha explicat que “aquest conveni ens permetrà millorar la senyalització i la seguretat dels paterners i paterneres que utilitzen aquests recorreguts per a practicar esport així com la dotació de zones d’entrenament funcional al Parc Central, destinades al condicionament físic dels corredors i corredores que utilitzen aquest recorregut”.

Dins de les actuacions previstes en Tàctica, es contempla el marcat del recorregut amb una línia discontínua central divisòria per a separar cada sentit i facilitar així la circulació dels usuaris i usuàries.

També s’instal·larà un cartell inicial en el recorregut així com fites informatives en cada quilòmetre d’anada i tornada del recorregut (10 km aproximadament) i senyals de precaució en tots els encreuaments amb advertiments per a incrementar la seguretat de la calçada.

Per part seua, al Parc Central s’habilitarà una zona d’entrenament funcional amb elements auxiliars per al condicionament físic dels i les esportistes , i que estarà situada al costat del carril de running de les instal·lacions.

“Es tracta” – ha precisat el Tinent d’Alcalde Mora – “d’un important projecte que millorarà notablement els recorreguts de running i ciclisme de la zona verda de Tàctica i que habilitarà un nou espai d’entrenament al Parc Central, millorant així els espais de la ciutat per a la pràctica d’esport a l’aire lliure”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 20 =