25n
25N
25N

Paterna millora l'accés entre el nucli urbà i Lloma Llarga

Paterna millora l'accés entre el nucli urbà i Lloma Llarga
23/07/2019 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna ha dut a terme l’adequació de la carretera que connecta el barri de Lloma Llarga amb el nucli urbà.

Tal com ha explicat la Tinenta d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos “es tracta de l’accés més directe entre el barri i el centre del municipi, que connecta l’avinguda Europa amb el carrer Llentiscle, per la qual cosa és molt transitat i necessitava una millora que garantira la seguretat dels vehicles”.

Per a això, els operaris de la brigada de via pública de l’empresa municipal han realitzat els pegats de les foradades que existien mitjançant asfalt en fred i compactat mitjançant planxa per a assegurar la resistència del ferm.

La Tinenta d’Alcalde ha recordat que aquesta actuació se suma a les millores dels accessos del barri de Lloma Llarga “conseqüència de l’estudi realitzat pel govern local per a millorar la mobilitat rodada de la zona mitjançant la creació de noves vies d’eixida”.

A més, la Tinenta ha afegit que “s’està realitzant un altre estudi complementari per a avaluar la viabilitat de noves actuacions que permeten continuar millorant les connexions del barri amb les carreteres que l’envolten”.

I en aqueix sentit, Campos ha remarcat el compromís del govern per “continuar modernitzant tant els accessos com les calçades i voreres del barri per a evitar els problemes de trànsit que es generen mitjançant la millora de les infraestructures”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − un =