25n
25N
25N

Paterna millora l'accessibilitat del carrer Mallet i Meri

S’han rebaixat tots els passos per als vianants de l’encreuament amb el carrer Blas Vila

Paterna millora l'accessibilitat del carrer Mallet i Meri
04/07/2019 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, està duent a terme la millora d’accessibilitat dels passos per als vianants del carrer Mallet i Meri del barri centre.

Tal com ha explicat la Tinenta d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos “s’han rebaixat les vorades dels passos de vianants en quatre trams del carrer per a garantir l’accessibilitat a tots els veïns i veïnes”.

En concret s’ha actuat en els encreuaments del carrer Mallet i Meri amb Blas Vila, i a més de les rebaixes s’ha reforçat la senyalística horitzontal millorant la seguretat viària de l’encreuament.

L’actuació complementa les obres realitzades en la zona com el canvi dels passos de vianants entorn de l’auditori Antonio Cabeza per a facilitar la visibilitat d’aquests, o la modificació de rebaixes i pintura dels senyals viaris al carrer Alacant.

A més, Campos ha recordat que “totes aquestes obres s’emmarquen dins del pla municipal que l’Equip de Govern socialista ha posat en marxa per a millorar la mobilitat rodada i per als vianants en tot el municipi conformant una ciutat més accessible, amigable i integrada en la qual cap paterner ni paternera se senta discriminat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

lleida 2020
activem alfafar