25n
25N
25N

L'Alcalde de Paterna emet un bàndol municipal amb mesures excepcionals a la ciutat per a contenir la propagació del coronavirus

L'Alcalde de Paterna emet un bàndol municipal amb mesures excepcionals a la ciutat per a contenir la propagació del coronavirus
13/03/2020 -

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha emés avui un Bàndol municipal amb les mesures excepcionals adoptades pel consistori per a evitar la propagació del Coronavirus COVID-19 sobre la base de les indicacions de les autoritats sanitàries i després de ser acordades per la Mesa Permanent de Crisi del Coronavirus-COVID-19 constituïda ahir.

L’Ajuntament ha acordat aquestes mesures per a prevenir l’expansió d’aquest virus i “vetllar per la seguretat sanitària de tota la ciutadania paternera, especialment dels grups que presenten un factor de risc més elevat”.

Així mateix, el primer edil ha destacat que “Paterna sempre ha demostrat ser una ciutat solidària, i en aquests moments tan complexos, hem de conjuminar esforços i pensar en els nostres veïns i veïnes, especialment en els més vulnerables. Vull transmetre a tota la ciutadania paternera un missatge de tranquil·litat, de responsabilitat i de solidaritat així com sol·licitar la seua col·laboració per a evitar la propagació del coronavirus a la nostra ciutat”.

Entre les mesures excepcionals, que entren en vigor demà, figuren:

  1. Suspensió d’activitats i tancament dels següents centres municipals, amb efectes de 14 de març: Centres educatius, Museus, Teatres i Auditori, Centres socials i de Majors, Casa de la Cultura, Cases de la joventut, Biblioteques municipals i agències de lectura, Oficina de turisme, Piscines municipals, Instal·lacions esportives, Mercat ambulant així com altres activitats que suposen concentració de persones en dependències o via pública.
  2. Limitació de l’aforament de les Noces Civils celebrades en el Palau Consistorial de l’Ajuntament, reduint-se als contraents i testimonis i celebrant-se en el Saló de Plens.
  3. Ordenació de la neteja exhaustiva i extraordinària d’edificis i espais públics.
  4. Atenció als canals oficials d’informació, eludint qualsevol classe de missatge alié a aquestes fonts.
  5. Atenció als nous protocols d’autoprotecció personal, seguint les recomanacions d’higiene fixades per les autoritats sanitàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − disset =