25n
Orgull
Orgull

Paterna millora la senyalització de zones escolars

Paterna millora la senyalització de zones escolars
03/09/2019 -

L’Ajuntament de Paterna va dur a terme aquesta setmana el reforç de la seguretat dels entorns dels centres escolars completant així el pla integral de repintat dels senyals viaris en els voltants als col·legis dels diferents barris.

Amb una inversió de 72.500 euros, l’actuació inclou el repintat de totes les marques viàries que es trobaven deteriorades per l’ús i el temps, com a passos de zebra, fletxes, senyals de stop o de cedir el pas, senyals de pas a nivell, senyals del Símbol Internacional d’Accessibilitat i unes altres.

A més, també s’inclouen nous senyals de perill per itinerari escolar que s’han situat en passos de zebra al voltant de les pomes dels col·legis.

Per a aquest nou repintat, que l’Ajuntament va començar fa uns mesos i completarà aquesta setmana, s’utilitza una tècnica de termoplàstica, pintura de microesferes de vidre que confereix als senyals una alta reflectivitat, permetent una major resistència al desgast i que és més respectuosa amb el medi ambient.

“L’objectiu d’aquestes actuacions és garantir la seguretat de tots els estudiants durant l’entrada i eixida dels centres, així com ampliar la zona de seguretat amb nous senyals”, ha explicat la Tinenta d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos.

Concretament, les actuacions es realitzen en els entorns dels centres escolars La Salle, el Liceu Hispà i la Escola Regina Carmeli del barri Campament, els CEIP Francisco Esteve, Clara Campoamaor (antic Villar Palasí),i Miguel de Cervantes del barri centre i els centres Ausias March i La Salle del barri Alborgí, així com en el CEIP La Torre (antic Vicente Mortes).

Finalment, a la Canyada s’actua en les zones pròximes a l’Institut, col·legi El Parc i el col·legi La Font i en el barri de la Coma es reforça la seguretat entorn de l’Institut i dels col·legis Antonio Ferrandis i La Coma.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 7 =