25n
25N
25N

L'Ajuntament i les entitats festeres de Paterna s'uneixen en la lluita per la igualtat de gènere

L'Ajuntament i les entitats festeres de Paterna s'uneixen en la lluita per la igualtat de gènere
28/02/2020 -

Paterna ha celebrat un taller de “Festes lliures d’agressions sexistes”, apostant així per l’erradicació d’aquestes conductes en l’àmbit de les celebracions festives.

La jornada, celebrada ahir en el Teatre Capri, estava especialment dirigida a membres d’entitats festeres com a comparses, penyes coeteres, la Real Confraria i falles. En ella, es van donar pautes per a reconéixer possibles agressions sexistes i consells sobre com actuar en aquests casos.

La regidora de Polítiques d’Igualtat i Inclusió Social, Isabel Segura, va explicar ahir que “l’Ajuntament instal·la Punts Violeta en els esdeveniments amb major afluència per a prevenir i, si fos necessari, atendre als qui el necessitaren, però és important conscienciar a tots i totes els implicats en les festes perquè no es normalitzen determinats comportaments”.

A més, va afegir, “creiem que és fonamental difondre conductes responsables, especialment, en els nombrosos actes multitudinaris que se celebren a la nostra ciutat, i que poden comportar un risc al qual s’ha de donar resposta de manera coordinada”.

D’aquesta manera, en el taller sobre violència i agressions en llocs públics, festius i d’oci, es va sensibilitzar sobre els atacs sexistes, diferenciant cada tipus d’agressió i indicant què s’ha de fer si es presencia una situació d’aquest tipus o quan es troba a una víctima.

En la jornada, que va tenir un gran acolliment, van participar prop de 40 agrupacions del món fester que, a més, van rebre un quadre distintiu per a col·locar en els seus locals i distingir-se per la seua col·laboració en la lluita contra les agressions sexistes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =