25n
25N
25N

Paterna realitza més de 14.000 telefonades per a atendre els seus majors, dependents, amb diversitat funcional o en risc d'exclusió

Paterna realitza més de 14.000 telefonades per a atendre els seus majors, dependents, amb diversitat funcional o en risc d'exclusió
27/03/2020 -

Des que va entrar en vigor l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Paterna ha realitzat més de 13.000 telefonades per a saber com estan i què necessiten les persones majors de seixanta anys, dependents, amb diversitat funcional i en risc d’exclusió.

En aquestes telefonades, el consistori els ofereix ajuda per a dur a terme serveis essencials com realitzar la compra d’aliments, medicines o bombones de butà, tirar les escombraries o passejar a la seua mascota. A més, en el cas d’aquelles persones que visquen soles o que tenen unes circumstàncies especialment vulnerables, la crida es repeteix quatre dies després per a garantir que continuen tenint totes les necessitats cobertes.

Fins avui, l’Ajuntament ha realitzat 169 serveis essencials a aquells que l’han sol·licitat i en la primera visita al domicili de l’interessat, els treballadors municipals sempre van acompanyats d’un agent de la Policia Local perquè els usuaris sàpiguen que es tracta d’una persona autoritzada i evitar així que obrin la porta a desconeguts.

De les 13.000 telefonades, un total de 1.966 s’han realitzat per a atendre persones dependents i fer seguiment de menors i famílies.

D’altra banda, des del Servei d’Atenció Especial pel COVID-19 posat en marxa pel consistori per a atendre dubtes i consultes ciutadanes relacionades amb l’actual situació, s’han rebut fins al moment 2.105 crides, la majoria d’elles relacionades amb serveis de l’ajuntament, ajudes d’emergència, fraccionament de l’IBI, padró i tràmits de seu electrònica.

Així mateix, el servei de xat en la web de l’Ajuntament www.paterna.es que va començar a funcionar ahir, ha atés fins al moment 289 consultes, dubtes i/o sol·licituds d’informació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − tres =