25n
25N
25N

Paterna liquida el deute de 27 milions i ix del Pla d'Ajust 4 anys abans

Paterna liquida el deute de 27 milions i ix del Pla d'Ajust 4 anys abans
11/10/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ix del Pla d’Ajust en liquidar 4 anys abans el deute del Pla de Pagament a Proveïdors que va heretar de l’anterior govern del PP.

L’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha explicat que l’equip de govern portarà al ple extraordinari que se celebrarà dimarts que ve una modificació pressupostària per a crear la partida econòmica amb la qual amortitzar, de manera anticipada, els préstecs ICO per import de 27 milions.

Amb el pagament d’aquest deute, Paterna avança la seua eixida del Pla d’Ajust en lloc d’esperar al 2023 i es converteix en una de les primeres grans ciutats a deixar d’estar sotmesa a aquest pla.

En aquest sentit, el primer edil ha recordat que “amb l’eixida d’aquest pla, Paterna disposarà d’una major flexibilitat pressupostària per a poder destinar els diners a inversions productives i que milloren la qualitat de vida de tots els paterners i paterneres”.

Així mateix, ha incidit en què “aquesta liquidació és el resultat de l’excel·lent gestió econòmica realitzada per l’Executiu socialista durant aquests últims anys, que ha aconseguit mantenir un equilibri financer de les arques municipals, crear ocupació, reduir el deute municipal del 72% que li va deixar el PP en 2015 a menys del 20%, abaixar els impostos i invertir més de 30 milions d’euros en obra pública per a millorar la ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + nou =