25n
25N
25N

Paterna licitarà les obres de la nova pista d'atletisme abans de 2020

Paterna licitarà les obres de la nova pista d'atletisme abans de 2020
10/10/2019 -

L’Ajuntament de Paterna licitarà la nova Pista d’Atletisme de la ciutat abans que finalitze l’any.

Així ho ha anunciat hui l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo al mateix temps que ha assenyalat que la setmana que ve es realitzarà un ple extraordinari per a aprovar la modificació pressupostària que contempla la inversió d’1.976.503,36 euros destinats a la construcció d’aquesta infraestructura.

El primer edil ha destacat que la nova instal·lació esportiva homologada per a l’esport professional i que s’alçarà en els terrenys confrontants de la Ciutat Esportiva Municipal, serà de gran utilitat tant per als esportistes d’alt nivell dels diferents clubs d’atletisme locals, ja que els permetrà ampliar la seua activitat a la disciplina de pista sense eixir del municipi com per als més joves, ja que els donarà l’oportunitat d’iniciar-se en l’atletisme en unes instal·lacions òptimes”.

La nova pista d’atletisme comptarà amb 6 carrers i 200 metres de corda, amb rectes, zones de salt de longitud, salt de perxa i llançament de pes. El projecte també contempla la creació de graderies per a espectadors i la construcció de dos blocs d’edificis, un de despatxos i un altre per a vestuaris.

Referent a això, Juan Antonio Sagredo també ha recordat que “Paterna és una ciutat d’esportistes” i que, en el cas concret de l’atletisme, “compta amb més de 700 federats en els diferents clubs d’atletisme de la ciutat, Cárnicas Serrano, Paterna Runners, Pas a Pas la Canyada i l’Escola Atletisme del Liceu Francés, la qual cosa demostra la important pedrera d’esportistes de Paterna, que a partir d’ara podran entrenar en instal·lacions del més últim nivell”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 18 =