25n
25N
25N

Paterna llança "Hui no cuines", la campanya de suport al servei de menjar per a portar

Paterna llança "Hui no cuines", la campanya de suport al servei de menjar per a portar
20/01/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha posat en marxa “Hui no cuines”, una campanya per a donar suport al servei de menjar a domicili que els diferents establiments d’hostaleria i restauració de la ciutat ofereixen en el context actual amb l’objectiu d’ajudar-los a difondre el “take away” entre els veïns i veïnes i contribuir així a la consolidació d’aquesta alternativa culinària.

Es tracta d’una campanya orientada a estimular el consum en les cafeteries, bars, restaurants i negocis de la nostra ciutat – un dels sectors que més està patint les conseqüències de la pandèmia- potenciant la capacitat d’aquests establiments per a oferir serveis per a emportar el menjar a casa o al treball, bé mitjançant el lliurament a domicili o la recollida en el local”.

Per això, des de l’Ajuntament s’ha fet una crida perquè tots els establiments i/o negocis de la ciutat que oferisquen el servei de menjar i vulguen que el consistori els ajude a promocionar-lo, s’adherisquen a aquesta campanya municipal de difusió, que es donarà a conéixer mitjançant cartells, publicitat en mitjans de comunicació, opis i xarxes socials.

En aquest sentit, s’està preparant un mapa interactiu de la ciutat, que s’inclourà en tots els suports publicitaris i al qual s’accedirà mitjançant un codi QR, en el qual apareixeran tots els negocis adherits a la campanya amb les seues dades de contacte.

Aquells locals interessats a participar en “Hui no cuines” poden fer-ho manant un Whatsapp al 666 55 47 84 indicant el nom del local, l’adreça, el telèfon, l’horari i les xarxes socials.

Aquesta mesura de suport al sector hostaler i de restauració impulsada per l’equip de govern socialista se suma als bons de consumicions per a gastar en aquests establiments de la ciutat per valor de 50 euros, que estaran subvencionats en un 80% per l’Ajuntament i que els veïns/es empadronats podran comprar per 10 euros.

A aquestes mesures, cal afegir unes altres ja impulsades com el Xec Transformació Digital, el Xec Equipament, el Xec Ocupació, el Xec Emprenedor, el Xec-Bebé o els convenis econòmics amb totes les àrees empresarials.

A més, en el cas del sector hostaler, l’Ajuntament manté enguany el Pla Especial de Terrasses que va impulsar l’any passat i que a més de facilitar el procediment de sol·licitud d’instal·lació i/o ampliació de terrasses comporta l’exempció del pagament de la taxa de terrasses de bars i restaurants per ocupació de via pública.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − sis =