25n
25N
25N

Paterna ofereix 38 beques de pràctiques del programa formatiu La Dipu te Beca

Paterna ofereix 38 beques de pràctiques del programa formatiu La Dipu te Beca
07/06/2019 -

L’Ajuntament de Paterna, en el marc del programa de pràctiques formatives per a joves de la Diputació de València, ha tret un total de 38 de beques per a estudiants que busquen ampliar formació acadèmica treballant en els diferents departaments del consistori.

Així ho ha anunciat hui el regidor d’Educació, José Manuel Mora, qui ha informat que, “els interessats tindran fins al pròxim 13 de juny per a presentar les seues sol·licituds a través de la seu electrònica de la web municipal www.paterna.es”.

A més, el regidor ha aprofitat per a destacar la importància d’aquestes pràctiques que “a més d’estar retribuïdes, permeten als joves una aproximació al món laboral on millorar les seues capacitats i aprendre recursos que els serviran en el futur”.

El període de durada de les beques serà de dos mesos, des de l’1 de juliol al 31 d’agost, a raó de 20 hores setmanals i una retribució de 500 euros mensuals.

Quant a les especialitats que s’ofereixen, s’inclou huit beques per a estudiants de Magisteri, 3 per a Educació Social i 3 per a Treball Social i una per als graus d’Informació i Documentació, Filologia Catalana, Enginyeria Informàtica, Turisme, Ciències de l’Activitat Física i Esportiva, així com una plaça per a estudiants de Dret, ADE, Relacions Laborals o Econòmiques.

Per part seua, també s’ofereixen pràctica a estudiants dels cicles formatius d’Instal·lació i Manteniment, Agrària, Electricitat i Electrònica, Integració Social, Animació Sociocultural, Mecànica, Fusteria i Gestió Administrativa.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =

premios go valencia
premios go valencia
ficcions 2019-2020