25n
25N
25N

Paterna prepara per a aquest divendres una "jornada d'oci saludable" per als joves del municipi

Paterna prepara per a aquest divendres una "jornada d'oci saludable" per als joves del municipi
24/07/2019 -

La Casa de la Joventut de Paterna ha organitzat per a aquest divendres, 26 de juliol una jornada d’oci nocturn saludable dirigida a joves de 14 i 30 anys del municipi.

Així ho ha anunciat hui el regidor de Recursos per a la Ciutadania i Joventut Roberto Usina, qui ha explicat que “es tracta d’una iniciativa proposada pels mateixos usuaris de la Casa de la Joventut que busca oferir una alternativa d’oci en la qual es prioritza les activitats que afavorisquen la sociabilització i un model de diversió saludable”.

En aqueix sentit, el regidor ha destacat que “la jornada, que és gratuïta, també persegueix proporcionar un espai lliure de consum en el qual gaudir del divendres nit sense necessitat de desplaçar-se fora de la localitat”.

D’aquesta manera, de 22.30 a 1.30 hores, en les instal·lacions de la Casa de la Joventut del Parc Central, es duran a terme diferents activitats entre les quals s’inclouen jocs de taula, campionats de ping pong i diana o un concurs de karaoke.

A més, durant la nit comptarà també amb jocs d’animació, música i un taller en el qual els menors aprendran a realitzar còctels saludables.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

museo etnologia
ficcions 2019-2020