25n
25N
25N

Paterna se suma a una multitudinària jornada mediambiental de neteja del riu Túria

Paterna se suma a una multitudinària jornada mediambiental de neteja del riu Túria
30/03/2017 -

L’Ajuntament de Paterna en col·laboració amb Aigües de Paterna, se suma aquest cap de setmana a la campanya de neteja de residus ‘Manos al Río’ organitzada per la Fundació Limne, que té com a objectiu netejar l’entorn del riu Túria al seu pas per la localitat.

El punt de trobada serà l’estació de Santa Rita des d’on eixiran els voluntaris i voluntàries a les 10 del matí per a iniciar els treballs de neteja i conservació.

“L’activitat té caràcter lúdic i didàctic i està oberta a tota la ciutadania” hi ha assenyalat la regidora d’Infraestructures Nuria Campos, que ha invitat a tots els veïns a sumar-se a aquesta jornada “amb l’objectiu és millorar els nostres espais fluvials per a poder gaudir d’ells i conscienciar de la importància de la conservació i millora dels nostres rius”.

En aquesta línia, la regidora Campos, ha volgut destacar la col·laboració de l’empresa Aigües de Paterna, “que pel seu compromís amb el desenrotllament sostenible, la biodiversitat i els espais relacionats amb l’aigua, així com amb el benestar de la ciutadania han promogut la participació en aquesta campanya” i en eixe sentit ha defés el compromís de l’executiu per a “impulsar xarxes col·laboratives entre totes les institucions vinculades al medi fluvial i la societat civil per a preservar el nostre entorn natural”.

Per la seua banda, el regidor de Medi Ambient, Carles Martí, ha ressaltat la importància de mantenir aquests indrets naturals el menys antropomorfitzats possible i “esborrar, en la mesura d’allò possible, l’empremta humana del Parc Natural perquè torne a ser una reserva de biodiversitat d’un ecosistema tan important com és de les riberes fluvials mediterrànies. Apostem, també, per preservar i valorar aquest espai per al gaudi de la ciutadania”.

Finalment, des de l’organització de residus ‘Manos al Riu, han destacat que durant l’última edició de la jornada es van netejar 35 km de rius en els 20 municipis que van participar, la qual cosa va suposar la retirada de més de 4,5 tones de residus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =

museo prehistoria