25n
25N
25N

Paterna invertix quasi 120.000 euros en la millora de la captació d'aigua de pluvials en el Parc Tecnològic

03/08/2016 -

L’Ajuntament de Paterna ha millorat a principis d’aquest estiu la captació d’aigua procedent de pluvials en el Parc Tecnològic. Les obres han conclòs en menys de dos mesos i agilizaran el trànsit rodat en zones en les quals s’acumulava abundant aigua després de períodes de precipitacions.

Els treballs han consistit en la instal·lació de 30 conjunts de reixa en 7 carrers i s’ha instal·lat una canonada de 315 x 400 mil·límetres per a evacuar aigua de la pluja a pous i col·lectors ja existents. Les obres eren necessàries perquè en episodis de precipitacions intenses els carrers afectats pels treballs s’inundaven quedant en algunes ocasions inhabilitades al tràfic.

Els carrers afectats per l’actuació són Louis Lumiere, Guillermo Marconi, Leonardo da Vinci amb carrer Alessandro Volta, Isaac Peral, Leonardo da Vinci (eixida del parc), rotonda Mes Camarena adreça Bétera i rotonda inici carrer Juan de la Cierva.

Aquestes obres estan incloses dins del Pla d’Inversions de l’empresa mixta Aiguües de Paterna i tenen com a objectiu reduir els problemes d’inundacions durant episodis de fortes pluges. La regidora d’Infraestructures, Nuria Campos, ha assenyalat que “estem realitzant nombrosos treballs en la via pública per a mitigar els problemes que generen les pluges a Paterna”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =