caixa popular

Paterna invertix 80.000 euros en una nova sala de Fitness en la Ciutat Esportiva Municipal

Paterna invertix 80.000 euros en una nova sala de Fitness en la Ciutat Esportiva Municipal
20/07/2017 -

Els servicis esportius municipals de Paterna han inaugurat una nova sala de fitness en la Ciutat Esportiva Municipal de nucli urbà.

Amb un pressupost de 80.000 euros, la nova sala inclou una instal·lació d’entrenament funcional “CYRO”, dissenyada a mesura, que permet als usuaris realitzar un exercici funcional que contribuïx a millorar la flexibilitat, mobilitat i equilibri del cos, alhora que es desenrotlla massa muscular.”

El regidor d’Esports, José Manuel Mora, hi ha assenyalat que “la nova instal·lació possibilita als esportistes assolir els seus objectius personals amb un rendiment muscular òptim”.

A més, el regidor Mora ha destacat que “a més de permetre l’entrenament personal, la nova sala brinda la possibilitat d’ampliar l’oferta dels servicis esportius i oferir als paterners i paterneres noves activitats en el centre”.

En eixe sentit, durant la inauguració es va oferir als usuaris del centre esportiu una masterclass perquè pogueren conéixer el funcionament de la instal·lació i descobrir els beneficis de l’exercici funcional.

La sala de fitness se suma als nous espais que es van inaugurar fa un mes en el mateix complex esportiu, i que inclouen una sala de musculació de 200 m2 per a 60 persones i una de fitness de 150 m2 amb capacitat per a 40 persones on s’impartixen classes dirigides de palissa, core, bodypump o pilates entre altres activitats.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris