caixa popular

Paterna intervé en l'Auditori per millorar la seua acústica i la seua accessibilitat

Paterna intervé en  l'Auditori per millorar la seua acústica i la seua accessibilitat
21/06/2017 -

L’Ajuntament de Paterna intervindrà en les instal·lacions de l’Auditori de Música Antonio Cabeza per ampliar-les i millorar l’accessibilitat a l’escenari des de la platea, l’acústica de la caixa escènica de la sala principal i els sistemes de so i megafonia de l’edifici.

Així ho ha anunciat hui la regidora d’Infraestructures, Núria Campos, qui ha indicat que la intervenció, que està pressupostada en 45.000 euros subvencionats per la Diputació de València, té un termini d’execució d’1 mes.

Respecte a les millores projectades, Campos ha explicat que busquen esmenar les deficiències que existeixen actualment en matèria d’accessibilitat i acústica. En aquest sentit, ha assenyalat que per “millorar l’accés a l’escenari, s’instal·larà una plataforma salvaescales des del nivell de la platea fins al nivell de l’escenari perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen pujar sense problemes”.

A més, es millorarà l’acústica de la caixa de l’Auditori eliminant les pertorbacions acústiques que existeixen per reverberació i sortides d’aire i es perfeccionarà les instal·lacions de megafonia i so, tant interna com a externa a la sala, mitjançant la instal·lació d’una taula de so digital i d’un sistema de megafonia de les zones comuns de l’edifici.

Finalment, la regidora ha recordat que “amb aquestes actuacions, l’Ajuntament contínua millorant el manteniment i l’accessibilitat dels edificis públics i del terme municipal paterner, en referència, entre altres coses, a la instal·lació d’ascensors en el Museu Municipal de Ceràmica i en l’antic Musical i als rebaixos per als vianants de les voreres”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats