25n
25N
25N

Paterna intensifica els tractaments per a evitar la proliferació del mosquit comú i el mosquit tigre

Paterna intensifica els tractaments per a evitar la proliferació del mosquit comú i el mosquit tigre
26/08/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha intensificat els tractaments per a eliminar les larves i evitar la proliferació del mosquit tigre i el mosquit comú, que poden fer de vector transmissor de malalties des d’un animal infectat a humans.

Prèviament a l’aplicació d’aquests tractaments, el consistori va realitzar una avaluació dels punts crítics del municipi per a poder tindre un diagnòstic de les zones més sensibles a la proliferació d’insectes.

Els punts en els quals es produeixen embassades puntuals, com el Barranc d’en Dolça, les séquies, els jardins públics i les zones d’embornals són les més proclius a la presència de mosquits. És en aquests punts de la ciutat en els quals s’ha intensificat la inspecció i l’aplicació de tractaments larvicides que impedisquen la cria dels insectes.

D’aquesta manera, aquestes zones estan sent revisades setmanalment durant tota l’època estival, per a detectar la presència de larves i poder tractar-les ràpidament, reduint la població d’insectes i evitant una major presència d’aquests animals que poden exercir de transmissors d’algunes malalties.

A més del control de plagues de mosquit comú i mosquit tigre, des de l’Ajuntament de Paterna també s’estan analitzant i controlant els punts de proliferació de paneroles i rates, a fi de mantindre controlada també la seua proliferació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + setze =