25n
Orgull
Orgull

Paterna intensifica les tasques de desinfecció i control de plagues

El Ayuntamiento continua actuando en 7.632 pozos de alcantarillado para prevenir plagas de ratas y cucarachas

Paterna intensifica les tasques de desinfecció i control de plagues
19/07/2021 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa mixta Aigües de Paterna, està intensificant les actuacions en les diferents zones de clavegueram de la ciutat per a mantenir els espais i vies públiques lliures d’insectes i plagues.

D’aquesta manera, tal com ha explicat la tinenta alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos “s’estan duent a terme tractaments de desinfecció, desinsectació i desratització en 7.632 pous de clavegueram de la ciutat i s’ha dividit el municipi en 16 zones per a facilitar i fer més efectius els tractaments”.

Durant la realització d’aquests tractaments, és possible que s’observen albiraments ocasionals en la superfície d’unes certes plagues a causa de l’ús de potents productes.

“No obstant això, aquests exemplars moriran en un curt espai de temps, fruit del tractament, i en cap cas colonitzaran nous llocs, ni s’establiran en ells per a continuar el seu cicle de vida”, ha indicat Campos.

Finalment, la tinenta alcalde ha recordat que aquestes actuacions formen part dels tractaments que es realitzen durant tot l’any en la xarxa de clavegueram per al control de rates i panderoles i se sumen a la revisió i tractament dels embornals sifònics per al control del mosquit tigre i al tractament i inspecció d’esquers en parcs i jardins.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + sis =