25n
Orgull
Orgull

Paterna instal·larà Punts Violeta en tots els concerts de la programació cultural segura d'agost

En els concerts hi haurà una carpa en la qual s’oferirà informació sobre què fer en cas de presenciar o de patir una agressió sexista

Paterna instal·larà Punts Violeta en tots els concerts de la programació cultural segura d'agost
17/08/2021 -

L’Ajuntament de Paterna instal·larà Punts Violeta en els tres concerts que se celebraran en el CEIP Clara Campoamor, com a part dels actes de la programació cultural segura del mes d’agost.

Així ho ha anunciat la regidora d’Inclusió Social i Polítiques d’Igualtat, Isabel Segura, que ha explicat que “en els concerts de l’Orella de Van Gogh, Karina i Gisela hi haurà una carpa en la qual s’oferirà informació sobre què fer en cas de presenciar o de patir una agressió sexista, conscienciant als paterners i paterneres així com a la resta de persones que assistisquen als esdeveniments sobre la importància d’actuar per a erradicar aquest tipus de conductes”.

Els punts violeta són espais d’atenció, informació i ajuda a víctimes de qualsevol mena d’agressió sexista que s’instal·len en esdeveniments socials o d’oci amb gran afluència de públic, per a facilitar l’accés a víctimes o testimonis.

“Malgrat que enguany no se celebren festes, i l’aforament dels actes culturals programats està limitat i el seu accés controlat” – ha explicat la regidora Segura – “hem cregut convenient continuar instal·lant aquests punts, com en anys anteriors, per a visibilitzar la importància de la lluita conjunta de la societat contra les agressions d’aquest tipus i sensibilitzar sobre aquesta”.

Entre els actes inclosos en la programació cultural d’agost de Paterna, hi ha quatre concerts en els quals s’instal·larà el Punt Violeta. Tots ells se celebraran en el CEIP Clara Campoamor, a l’aire lliure, amb aforament reduït i subjectes a la normativa anticovid vigent.

El primer dels concerts serà el del Centre Musical Paternense, el 24 d’agost, a les 22.30 hores. El 25 d’agost tindrà lloc l’actuació de Gisela amb l’espectacle La veu de Disney, a les 20 hores. El dijous 26 serà el torn de la cantant Karina, a les 22.00 hores i el divendres 27, a les 22.30 hores, tindrà lloc l’actuació del grup L’Orella de Van Gogh.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =