25n
25N
25N

Paterna aposta per la sostenibilitat amb 14 nous vehicles elèctrics i 8 punts dobles de recàrrega més

A partir de setembre, començaran a rebre’s els nous vehicles, menys contaminants, constribuyendo així a reduir les emissions de CO₂

Paterna aposta per la sostenibilitat amb 14 nous vehicles elèctrics i 8 punts dobles de recàrrega més
23/07/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa pública Gestió i Serveis de Paterna (GESPA), ha adquirit 14 nous vehicles elèctrics que passen a formar part de la flota municipal, apostant així per fonts d’energia mediambientalment sostenibles.

D’aquesta manera, a partir de setembre se substituiran els vehicles de combustible pels nous elèctrics, menys contaminants, contribuint així a reduir les emissions de CO₂ a la ciutat.

En aquesta línia, el consistori ha avalat també la creació de huit noves estacions de càrrega dobles per a vehicles elèctrics: dos al Parc Tecnològic i 6 en el Polígon Font del Pitxer, en la central d’AMUTIO.

Amb aquesta iniciativa, l’equip de govern socialista vol continuar reforçant les polítiques encaminades a fer de Paterna una ciutat més intel·ligent i més respectuosa amb el medi ambient.

Aquestes accions se sumen a les ja realitzades pel consistori en els últims mesos per a continuar reduint les emissions de CO₂, com és l’adquisició de vehicles híbrids i elèctrics per a la Policia Local de Paterna o la instal·lació de plaques fotovoltaiques en centres escolars del municipi, promovent així l’ús i consum d’energies més netes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + vint =

CCCC
torrent