25n
25N
25N

Paterna instal·la una nova bomba en el depòsit de Tàctica per a millorar el proveïment d'aigua

Paterna instal·la una nova bomba en el depòsit de Tàctica per a millorar el proveïment d'aigua
24/05/2021 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa Aigües de Paterna, ha executat obres de millora en el depòsit de Las Balsas  per a millorar la garantia de proveïment d’aigua potable en l’àrea empresarial de Tàctica i la zona alta del Nucli urbà.

Així ho ha anunciat la Tinenta Alcalde de Mobilitat, Seguretat i Transició Ecològica, Nuria Campos, qui ha explicat que “el creixement del Parc Empresarial Tàctica ha motivat l’execució d’aquests treballs en l’estació de bombament de Las Balsas, que proveeix a aquesta zona industrial i també a part del nucli urbà de Paterna, amb un total de 14.148 clients”.

L’estació, fins ara, estava formada per dues bombes, capaces de proporcionar un cabal de 360 m³/h i 250 m³/h, respectivament.

L’actuació que s’ha dut a terme, i que ha tingut un cost de 30.000 euros, ha consistit a substituir la bomba de menor potència per una altra per a garantir el subministrament en cabal i pressió en situació de demanda punta.

Amb aquest canvi, es podrà alternar el funcionament de totes dues en cas d’avaria, manteniment o reparació, i s’assegura en tot moment el proveïment de la zona alta del nucli urbà i de Tàctica.

Així doncs, l’estació de Las Balsas compta ara amb dues bombes verticals accionades mitjançant variador de velocitat, les quals són capaces de proporcionar un cabal de 360 m³/h cadascuna.

Juntament amb aquesta actuació, que ha tingut una duració d’un mes, s’han dut a terme també millores en les instal·lacions relacionades amb la prevenció de riscos laborals, com la renovació d’escala i accessos a la ubicació del bombament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 8 =