caixa popular

Paterna instal·la 6 hidrants contra incendis en el Parc Central

Paterna instal·la 6 hidrants contra incendis en el Parc Central
20/06/2017 -

L’Ajuntament de Paterna va instal·lar en els pròxims dies 6 hidrants contra incendis en el Parc Central com a mesura preventiva de protecció contra incendis.

Així ho ha anunciat hui la regidora d’Infraestructures, Núria Campos, qui ha assenyalat que “aquestes noves boques -que s’instal·laran sota terra- augmenten la seguretat del parc en cas d’incendi i reforcen la capacitat de treballar i el temps de reacció dels bombers amb la meitat de mitjans” perquè, tal com ha explicat la regidora “abans tenia que estar un camió de bombers fora del recinte carregant i un altre dins”.

Campos també ha destacat que “amb la col·locació d’aquests hidrants es dóna resposta a una històrica demanda veïnal, ja que amb ells s’incrementa la seguretat tant dels tiradors i tiradores que participen en les Recordàs que se celebren allí durant les festes majors d’agost com d’aquells veïns i veïnes que utilitzen els paellers que hi ha en la part superior del parc”.

Referent a això, la regidora Campos ha assenyalat que “aquests 6 nous hidrants se sumen als tres que existeixen als voltants del Parc Central, molt propers a les entrades al recinte, i serviran per a prevenir i protegir les 10,7 hectàrees del Parc Central que, encara que no està catalogat com a sòl forestal, alberga una pinada i una zona boscosa”.

Així mateix, Núria Campos ha recordat que “aquests equips de subministració d’aigua se sumen a l’hidrant que l’Ajuntament va col·locar en La Vallesa i als 15 hidrants que va instal·lar al polígon industrial Font del Gerro”.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − sis =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris