25n
25N
25N

Paterna instal·la fonts de doble ús per a persones i mascotes

Paterna instal·la fonts de doble ús per a persones i mascotes
05/02/2020 -

L’Ajuntament de Paterna instal·larà en les pròximes setmanes fonts de doble ús en diverses zones verdes i d’esplai caní de la ciutat.

En total, tal com ha detallat la regidora de Benestar Animal, Serveis i Neteja, Merche Navarro, “s’instal·laran 6 fonts de doble ús que permeten que tant les persones com les mascotes puguen beure, millorant així el condicionament d’aquestes àrees i dotant-les de més serveis que incideixen directament en el benestar dels usuaris i usuàries”.

Les fonts de doble ús disposen de dues aixetes a diferents altures, un en la part superior per a les persones, i un altre a menor altura perquè beguen els gossos i mascotes en general, de manera que es propicia el manteniment de les condicions higièniques en separar les zones d’ús.

La primera de les fonts que s’instal·larà serà la de la zona del carrer Melissa, en Lloma Llarga. En les pròximes setmanes, les fonts es col·locaran al Parc Central, en la zona del Barranc de la Sau, en la zona verda del baixador de Santa Rita i en Tàctica.

“A més”, ha anunciat Navarro, “també s’instal·larà una d’aquestes fonts en la zona d’esplai caní del Carrer València, que actualment està sent remodelada per a millorar les instal·lacions de manera global”.

En aquest sentit, la regidora Merche Navarro ha volgut destacar que “volem apostar per una Paterna Animal Friendly, en la qual n’hi haja harmonia en la convivència entre persones i mascotes, i en la qual dotem als veïns i veïnes de serveis que milloren la seua qualitat de vida en el dia a dia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − quinze =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
diputacion covid19