25n
Orgull
Orgull

Paterna inicia el nou curs amb un 8% més d'alumnes

Paterna inicia el nou curs amb un 8% més d'alumnes
09/09/2019 -

Aquest matí ha arrancat el nou curs escolar a Paterna amb un increment del 8% en el nombre de matriculacions, la qual cosa es tradueix en un total de 12.676 estudiants que han tornat hui a les aules dels centres públics i concertats de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius que hi ha en la localitat.

Per etapes educatives, enguany el número de matriculats en Educació Infantil ascendeix a 2.426, mentre que en Educació Primària s’han aconseguit els 5.580 estudiants el que suposa un increment del 49% respecte al curs anterior.

Quant a Educació Secundària, 3.440 són els alumnes i alumnes que han tornat a les aules per a aquest curs i 580 en Batxillerat, als quals se sumen els 640 que estudiaran Cicles Formatius.

L’Alcalde del municipi, Juan Antonio Sagredo, acompanyat pel Tinent d’Alcalde de Cultura de l’Esforç i Modernització, José Manuel Mora i el regidor d’Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, ha volgut acompanyar als escolars en el seu primer dia de classes i desitjar-los un bon inici de curs.

Aquesta primera jornada escolar a Paterna ha transcorregut sense incidències destacables i amb absoluta normalitat, des del reforç policial en els entorns escolars en tots els centres fins als serveis d’Escola Matinera i de Menjador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − onze =