25n
25N
25N

Paterna inicia les obres de la nova "Casa dels Majors" de Campamento

Paterna inicia les obres de la nova "Casa dels Majors" de Campamento
23/10/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha iniciat les obres de la qual serà la nova Casa dels Majors del barri de Campamento.

L’immoble, situat en el número 54 l’avinguda Blasco Ibáñez va ser adquirit pel consistori per a poder així dotar a aquesta entitat d’un espai més ampli i còmode per a desenvolupar les seues activitats i fer més efectiva la seua participació en la vida social i cultural del municipi.

En concret, el local ocupa una superfície de 650 m², i té accés per dos carrers, la qual cosa permetrà disposar als prop de 2.000 socis de més espai i major accessibilitat.

La inversió per a l’adequació de l’immoble és de 342.000€ i la duració estimada de les obres és d’entre 6 i 8 mesos i suposarà la consecució d’un projecte que dona resposta a la petició dels membres de la Llar del Jubilat de Campamento, les instal·lacions actuals del qual s’havien quedat xicotetes.

La nova Casa dels Majors de Campament disposarà d’una sala general, cafeteria, cuina, perruqueria, despatx de Direcció, sala de reunions, magatzem i condícies adaptades a persones de mobilitat reduïda.

La Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, el Tinent Alcalde de Protecció a les Persones, Participació i Ocupació, Julio Fernández, i el President de la Llar de Jubilats de Campament,o Juan Caro, al costat d’alguns membres de la junta directiva han visitat hui les obres, que van donar principi la setmana passada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =