25n
25N
25N

Paterna inicia les obres de condicionament del pas inferior de Fuente del Jarro

Paterna inicia les obres de condicionament del pas inferior de Fuente del Jarro
18/11/2020 -

Paterna ha iniciat les obres de reparació del pas inferior del polígon industrial Fuente del Jarro, situat al carrer Illes Balears.

Els treballs s’estan duent a terme en horari nocturn i prioritzant els caps de setmana, per a minimitzar l’afectació sobre el trànsit rodat.

En aquest sentit, la Tinenta Alcalde de Mobilitat, Nuria Campos, ha recordat que “aquest pas inferior és l’única connexió entre les Fases I i II de Fuente del Jarro, a més de l’única eixida de la Fase II, per la qual cosa hem estudiat i consensuat amb l’empresa adjudicatària i amb Asivalco els millors horaris per a fer els treballs, de manera que la mobilitat es veja interrompuda el menys possible”.

L’actuació consisteix en la reparació estructural de la zona que abasta quatre de les bigues que constitueixen l’estructura horitzontal del túnel. Aquests elements, que es troben fissurades i clivellats en diversos punts des que un camió de grans dimensions els danyara, seran substituïts per noves bigues d’acer metàl·lic que garantiran l’estabilitat i seguretat d’aquest pas inferior.

La inversió d’aquest projecte ascendeix a 115.000 euros i està previst que, en poc més d’un mes, s’hagen finalitzat els treballs d’aquest pas inferior tan important per a mantenir la connexió entre totes dues fases de l’àrea industrial.

El polígon industrial Fuente del Jarro, un dels més grans d’Europa, alberga a més de 500 empreses amb activitats diverses i amb tots els serveis per als usuaris de Fuente del Jarro, suposant un dinamitzador de l’activitat econòmica de la ciutat de Paterna.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =