25n
25N
25N

Paterna inicia a La Canyada les obres de la primera Ruta Biosaludable de la ciutat

Paterna inicia a La Canyada les obres de la primera Ruta Biosaludable de la ciutat
15/09/2020 -

L’Ajuntament de Paterna iniciarà a La Canyada les obres de la primera Ruta Biosaludable de la ciutat, que discorrerà pels carrers 113 i 17, al llarg d’1,350 quilòmetres.

Aquesta iniciativa, impulsada des de les Àrees d’Urbanisme i de Medi Ambient i que suposarà una inversió de més de 400.000 euros, permetrà dotar als veïns i veïnes de la zona d’un recorregut per als vianants amb diferents espais de descans i oci.

A més, el projecte contempla zones d’estada adossades al carril per als vianants amb ombres i bancs per a permetre el descans durant el passeig.

Així mateix, hi haurà una zona fitness de 116 m² dedicada a la pràctica esportiva així com un altre espai d’elements saludables per a la pràctica d’exercici de persones majors, en la qual també es disposaran de bancs.

També s’ha previst una zona annexa a la ruta, d’uns 300 m², com a àrea de jocs infantils, que estarà delimitada i coberta amb paviment de cautxú de seguretat.

Per a l’execució de la ruta biosaludable, al carrer 133 s’aprofitarà el carril per als vianants, mentre que al carrer 17 es procedirà a la seua prolongació cap al sud-est entre el mateix carrer 133 i el pas a nivell del carrer 15 mitjançant una pavimentació final amb àrid estabilitzat, que garantirà una xafada més confortable per al vianant al mateix temps que s’aconsegueix un paviment rígid.

La ruta disposarà d’un ample superior als 2 metres i d’una franja adossada per a la ubicació d’elements auxiliars com a arbrat, enllumenat, o mobiliari urbà, garantint sempre l’espai adequat perquè els usuaris puguen discórrer per ella amb fluïdesa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =