25n
25N
25N

Paterna inicia 4 programes formatius de qualificació bàsica per a impulsar la inserció laboral

Paterna inicia 4 programes formatius de qualificació bàsica per a impulsar la inserció laboral
13/10/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha posat en marxa quatre programes formatius de qualificació bàsica per a impulsar així la inserció laboral dels joves de la ciutat.

Aquests programes estan dirigits a paterners i paterneres d’entre 16 i 21 anys que no han finalitzat l’Educació Secundària Obligatòria (ESO), facilitant-los així una formació alternativa que els permeta estar millor preparats per al mercat laboral.

Aquesta formació bàsica s’ajusta al calendari escolar de Secundària i consta de 960 hores distribuïdes en sis lectives diàries matinals, de 8 a 14.30 hores.

Per a aquest curs 2020-2021 s’han iniciat un total de 4 especialitats: Operacions de reproducció manual o semiautomàtica de productes ceràmics (N.E.E.), Operacions bàsiques de Cuina, Activitats Auxiliars de Comerç i Operacions Auxiliars de Serveis Administratius o Generals.

La titulació oficial que s’adquireix és de Nivell I del Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals, el qual es desglossa en 384 hores de Formació bàsica, 576 de Formació específica i entre 80 i 150 de MFCT (Mòdul de Formació en Centres de Treball).

En edicions anteriors, han participat empreses compromeses amb el desenvolupament formatiu i professional com BAUHAUS, Ricard Camarena, Hotel Melià, Postres de l’horta, Prodesco, Fundació Alfonso Roig, Intersport, Toys ‘R’ us, Xe que bó, NH jardines del Túria o Restaurant El Perita, facilitant als alumnes la qualificació pràctica de la seua formació.

Els programes formatius admeten fins a 57 alumnes i encara és possible inscriure’s, dirigint-se el centre Polivalent Valentín Hernáez, al carrer Músic Antonio Cabeza i/o telefonant al 96 110 40 86.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =

Valencia activa
bombers
Valencia activa