25n
25N
25N

Paterna incorpora una escombradora per aspiració durant Falles

Paterna incorpora una escombradora per aspiració durant Falles
07/03/2017 -

L’Ajuntament de Paterna ha presentat hui l’aspiradora Green Machine, la nova màquina compacta que el consistori ha incorporat a la flota del servei de neteja i recollida de residus per millorar la neteja viària durant les Falles.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i la regidora d’Infraestructures, Núria Campos, que han estat presents durant la demostració del funcionament d’aquesta màquina, han destacat que “el seu ús permetrà optimitzar la neteja i imatge dels carrers de Paterna durant aquestes festes falleres gràcies a l’alta mobilitat, el seu poc nivell de soroll i consum”.

La nova màquina, 100% elèctrica i no contaminant, és una ferramenta d’aspiració d’alta eficàcia que permet el seu accés manual a zones per als vianants i espais públics reduïts i que té una autonomia de 15 hores, que permet que les 6 bateries de les quals es compon puguen durar fins a 4 dies sense carregar.

Amb un contenidor de 240 litres, aquesta ferramenta funciona molt bé en parcs i jardins i, sobretot, en els sòls de cautxú de les zones de joc infantils i permet netejar de forma silenciosa a qualsevol moment del dia.

Aquesta escombradora per aspiració s’afegeix als altres mitjans mecànics amb els quals compta actualment Paterna, com són un camió recol·lector-compactador, dos vehicles auxiliars Piaggio Porter, 8 camions d’escombraries, 3 escombradores, 1 cuba de neteja, 1 equip d’aigua d’alta pressió, 2 bolquets o 6 Piaggio Porter, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 4 =