25n
25N
25N

Paterna incorpora a 19 treballadors eventuals a través de programes de foment de l'ocupació

Paterna incorpora a 19 treballadors eventuals a través de programes de foment de l'ocupació
21/01/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha incorporat a 19 nous treballadors a través de dos programes de foment de l’ocupació entre persones desocupades.

D’aquesta manera, 13 dels nous treballadors formen part del programa ECOVID, l’objectiu del qual és incorporar al mercat laboral a persones majors de 30 anys que van perdre la seua ocupació a causa de la conjuntura derivada de la COVID-19.

Així ho ha explicat el Tinent Alcalde de Protecció a les Persones, Participació i Ocupació, Julio Fernández, qui ha indicat que “el consistori ha rebut, a través de la Generalitat Valenciana, una subvenció de 182.000 € lligada al programa ECOVID per a la contractació de personal eventual durant 6 mesos, a jornada completa”.

Els nous treballadors eventuals ja s’han incorporat desenvolupant la seua activitat en la brigada municipal, en l’àrea informàtica, en Turisme, en el Servei d’Informació i Atenció a la Ciutadania (SIAC) i en l’àrea d’Esports.

D’altra banda, a través del programa EMPUJU s’han incorporat també 6 joves menors de 30 anys, amb un contracte laboral de jornada completa i durant 12 mesos. En aquest cas, desenvoluparan la seua activitat en Policia Local, l’Oficina de Recaptació municipal, en l’àrea d’Inclusió Social, en l’Oficina Tècnica, en l’àrea d’Ocupació i a les biblioteques municipals.

El procés de selecció s’ha realitzat segons prescriu LABORA, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, i entre els candidats inscrits a través puntlabora.gva.es.

Tal com ha explicat Fernández, “els serveis d’ocupació municipals estan agilitant al màxim les gestions i procediments per a la contractació a través de subvencions autonòmiques, per a poder reactivar l’ocupació com més prompte millor”.

A més, recentment, l’Ajuntament ha llançat l’app ‘Paterna Empléate’ per a facilitar a la ciutadania l’accés als serveis oferits per l’Agència de Col·locació municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 13 =