caixa popular

Paterna inaugura dos noves sales d'activitats en les instal·lacions de la piscina municipal del nucli urbà

Paterna inaugura dos noves sales d'activitats en les instal·lacions de la piscina municipal del nucli urbà
27/06/2017 -

L’Ajuntament de Paterna, a través dels servicis esportius municipals, ha estrenat dues noves sales d’activitats en el complex esportiu de la piscina de la Ciutat Esportiva Municipal.

“Amb aquests nous espais es dóna resposta a la demanda ciutadana que els usuaris dels servicis esportius municipals ens han fet arribar a través dels diferents mitjans de què disposen com la bústia de suggeriments i les enquestes de satisfacció” hi ha assenyalat el regidor d’esports José Manuel Mora.

Les noves instal·lacions consistiran en una sala de musculació de 200 m2 per a 60 persones i una de fitness de 150 m2 amb capacitat per a 40 persones i en elles s’impartiran classes dirigides de palissa, core, bodypump o pilates entre altres activitats.

A aquest respecte, el regidor Mora ha destacat que “la construcció d’aquestes noves sales s’inclou en el pla de modernització de les infraestructures esportives que està duent a terme l’ajuntament amb l’objectiu de millorar l’accés a la pràctica esportiva dels paterners i paterneres i que compta amb una partida pressupostària de 5.698.929,56 euros”.

La inauguració de les noves sales ha coincidit amb la jornada de portes obertes que l’Ajuntament ha organitzat hui i demà per a donar a conéixer entre la ciutadania l’àmplia oferta d’activitats i instal·lacions esportives amb les quals compta el municipi, i en què els veïns i veïnes podran gaudir de classes gratuïtes d’Aquafitness, Bodycombat, Palissa o Crossfit en els diferents espais esportius municipals.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris