25n
25N
25N

Paterna impulsarà el turisme online com a alternativa a les rutes guiades presencials

Més de 2.000 persones han participat, durant els mesos d’estiu, en les rutes turístiques guiades

Paterna impulsarà el turisme online com a alternativa a les rutes guiades presencials
09/11/2020 -

L’Ajuntament de Paterna ha anunciat la suspensió de les rutes turístiques guiades a causa de l’actual situació derivada de la pandèmia de la COVID-19, i canviarà la presencialitat per tours online.

Així ho ha explicat hui la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, qui ha indicat que “estem ja treballant per a impulsar el turisme online amb vídeos que recorreran els llocs d’interés de la nostra ciutat i que podran ser visitats a través de xarxes socials i en la pàgina web de l’Ajuntament”.

D’aquesta manera, els interessats a conéixer el patrimoni històric i cultural de Paterna, podran recórrer enclavaments com el Calvari, la Torre Moruna, les Coves del Batà, El Hostal i el Casino de la Plaça del Poble, el Gran Teatre Antonio Ferrandis, el Museu de Ceràmica o, fins i tot, fer la Ruta Dolor y Gloria en la qual es repassen els escenaris de la pel·lícula que el director Pedro Almodóvar va rodar a la ciutat.

En els últims mesos, coincidint amb l’estiu, Paterna ha consolidat la gran acollida de les visites guiades entre veïns i visitants, a les quals han assistit més de 2.000 persones.

Encara que les visites estaven tancades per a tot el mes de novembre, el consistori ha decidit suspendre aquestes activitats com a mesura de prevenció per a evitar la propagació del coronavirus.

No obstant això, una vegada millore la situació, es reprendran aquestes rutes que, mentrestant, podran realitzar-se de manera online a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Paterna així com en la pàgina web ww.paterna.es en la secció Turisme.

A més, la regidoria de Turisme permetrà que els usuaris participen i proposen destins virtuals que els agradaria conéixer i no estiguen inclosos en el catàleg audiovisual inicial de llocs d’interés de la ciutat.

“D’aquesta manera”, ha destacat Espinosa, “divulguem el nostre patrimoni i cultura, permetent que siga accessible a més persones, per la qual cosa, encara que reprenguem les visites presencials, també continuarem impulsant la nostra ciutat a través dels canals online”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − quatre =