25n
25N
25N

Paterna impulsa l'ocupació juvenil amb la contractació de sis joves

Paterna impulsa l'ocupació juvenil amb la contractació de sis joves
24/11/2020 -

L’Ajuntament de Paterna contractarà sis joves abans que finalitze l’any, continuant així amb l’impuls de l’ocupació juvenil.

Aquestes contractacions es realitzaran gràcies al programa EMPUJU, que incentiva la contractació de persones joves per entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (AVALEM JOVES).

En aquest cas, s’han destinat 116.856 euros per a oferir sis places en les quals es cobriran els llocs d’arquitecte/a, orientador/a, empleat administratiu i bibliotecari/a.

Els destinataris finals d’aquest programa són les persones joves majors de 16 anys beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, condició que hauran de complir en el moment de la contractació.

Amb aquest programa, treballaran a l’Ajuntament de Paterna sis joves, a jornada completa, durant un període de 12 mesos, i el procés de selecció es realitzarà segons les instruccions publicades per LABORA en la web de la Generalitat Valenciana www.labora.gva.es

Tal com ha recordat el Tinent Alcalde de Protecció a les Persones, Participació i Ocupació, Julio Fernández, “aquest programa és especialment important en temps de Covid, amb polítiques i recursos destinats a fomentar l’ocupació, sumant esforços en la recuperació econòmica”.

“Cal recordar” – ha continuat Fernández – “que en aquest mes d’octubre es van iniciar els contractes vinculats al programa EMCORP, amb 171.558 € per a contractació de persones desocupades a partir de 30 anys, i que en l’actualitat està en marxa també el procés de selecció del programa ECOVID, a través del qual es procedirà a la contractació de 13 persones més”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =