25n
25N
25N

Paterna impulsa l'ocupació amb ajudes de fins a 6.000 €

Paterna impulsa l'ocupació amb ajudes de fins a 6.000 €
19/05/2021 -

L’Ajuntament de Paterna ha obert una nova convocatòria del Xec Ocupació, una subvenció directa que pot arribar fins als 6.000 euros, i que està destinada a aquelles empreses que contracten desocupats/des empadronats/des en el municipi.

Així ho ha anunciat el Tinent Alcalde d’Ocupació, Julio Fernández, qui ha explicat que “el Xec Ocupació és una subvenció directa que ajuda les empreses a créixer al mateix temps que impulsa l’ocupació dels veïns i veïnes de Paterna”.

Un dels requisits per a obtenir aquesta subvenció és que les persones desocupades que hagen sigut contractades estiguen empadronades a Paterna almenys 6 mesos abans de l’inici de la relació laboral i/o figuraren com a demandants d’ocupació en les oficines LABORA amb una antiguitat mínima de dos mesos.

Les ajudes estan dirigides a totes aquelles empreses que hagen contractat des de l’1 de novembre de 2020 i fins al 31 d’octubre de 2021, i la quantia a percebre variarà en funció del tipus de contracte realitzat.

Així doncs, la contractació inicial temporal de persones desocupades a jornada completa per un contracte de duració mínima de 3 mesos, se subvencionarà oscil·lant la quantitat entre 3.000 € i 4.200 € segons els casos.

A més, la contractació inicial indefinida a la conversió de contractes temporals en indefinits podrà incrementar l’ajuda rebuda en fins a 1.800 €.

També serà susceptible de subvenció la contractació de persones en risc d’exclusió social, com a menors de 30 anys, majors de 55 o persones amb una discapacitat igual o superior al 33%.

Fernández ha explicat també que “a més del tipus de contracte, es tindrà especialment consideració que les persones desocupades formen o hagen format part dels programes municipals d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Paterna en els últims 3 anys”.

Les empreses interessades podran trobar les bases de la convocatòria en la pàgina web de l’Ajuntament, en l’enllaç bit.ly/cheque-empleo-2021 i disposaran fins al pròxim 31 d’octubre de 2021 per a la presentació de sol·licituds.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − dotze =