caixa popular

Paterna recupera sòl públic al costat de Heron City valorat en 5,8 milions

Paterna recupera sòl públic al costat de Heron City valorat en 5,8 milions
23/05/2017 -

El Govern de Paterna ha aconseguit finalment la titularitat de la finca registral nº 83.202 de més de 6.495 metres, situada al costat de Heron City i valorada en 5,8 milions d’euros.

Així ho han anunciat hui el regidor d’Urbanisme, Carles Martí i la regidora d’Hisenda, Eva Pérez, després de conéixer ahir mateix que l’Ajuntament de Paterna, després de presentar una oferta econòmica de 160.000 euros per aquest bé, es convertia en l’adjudicatari d’aquest.

Carles Martí s’ha mostrat satisfet d’haver impedit que es malvengués patrimoni municipal. “No podíem permetre que una finca que havia sigut de tots els paterners i paterneres es vengués per un 0,13% del seu valor”, ha destacat el regidor al mateix temps que ha recordat que “ha sigut l’anterior equip de govern del PP el que ha posat en risc el patrimoni del poble de Paterna i que una vegada més, ha sigut l’actual govern el que ha hagut d’intervenir per solucionar les seues barrabassades”.

Per la seua banda, Eva Pérez ha explicat que després de conéixer que la finca en qüestió anava a eixir a subhasta per 8.000 euros, l’equip de govern va començar a tramitar un expedient per generar el crèdit necessari per a poder optar al ben i no permetre que el patrimoni municipal caigués en mans d’especuladors.

A banda de la del consistori, es van presentar a la licitació 9 ofertes més per fer-se amb aquesta parcel·la, des de la d’una societat que va oferir 11.253 euros fins a la del Grup Palma que va oferir 101.000 euros.

“D’aquesta manera, des d’equip de govern evitem que empresaris especuladors s’aprofiten de la fallida de SUMPA per fer-se amb béns municipals a preu de saldo”, ha subratllat Carles Martí al mateix temps que ha recordat que “la reversió d’aquesta parcel·la a l’Ajuntament s’uneix a la recent adquisició d’un altre bé de SUMPA com és la Cova del Rei Alfonso XIII”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats