25n
25N
25N

Paterna ha resolt el 80% de les incidències de via pública rebudes des de l'inici d'any

La Canyada és el barri on més actuacions s’han realitzat, amb 53 intervencions, de les quals el 34 han correspost a reparacions en l’asfalt

Paterna ha resolt el 80% de les incidències de via pública rebudes des de l'inici d'any
28/08/2020 -

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, ha resolt un total de 155 incidències en via pública, la qual cosa suposa el 80% del total de 196 incidències rebudes des de l’inici de l’any.

Tal com ha explicat la Tinenta d’Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos “les obres realitzades han tingut com a objectiu la millora de carrers en els diferents barris del municipi mitjançant l’adequació de calçades i voreres, la reparació d’escocells i vorades o el repintat de senyals viaris”.

La Canyada és el barri on més actuacions s’han realitzat, amb 53 intervencions, de les quals el 34% han correspost a reparacions en l’asfalt, el 15% a adequació de voreres i la resta a reparacions d’escocells o repàs de pintura viària.

Li segueix la zona centre del nucli urbà amb 27 actuacions, el barri de Santa Rita amb 15, Campament amb 11 i Alborgí amb 9 intervencions, la majoria relacionades amb el reasfaltat de carrers o reparació de sots per a facilitar la mobilitat rodada dels habitants de la zona.

Els barris de Lloma Llarga, La Coma, Mes del Rosari, Terramelar, Cruz de Gràcia són els que han registrat les menors incidències amb un total de 10 en el que portem d’any.

Quant als polígons industrials, destaca Font del Pitxer, on s’han realitzat 14 intervencions en la seua major part d’asfaltat, seguit del Parc Tecnològic i Tàctica.

Finalment, la tinent d’Alcalde, Núria Campos, també ha volgut destacar que s’ha produït un augment del 10% en el nombre d’intervencions executades respecte a l’any anterior i ha explicat que “la major part de les incidències s’han rebut per part dels veïns i veïnes, bé a través de registre d’entrada a l’Ajuntament o a través de l’aplicació Paterna Connecta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + dos =