25n
25N
25N

L'Ajuntament ha repartit hui 1.000 mascaretes entre tots els comerços oberts de Paterna

L'Ajuntament ha repartit hui 1.000 mascaretes entre tots els comerços oberts de Paterna
17/04/2020 -

Davant l’escassetat de mascaretes i les dificultats que hi ha en aquests moments per a proveir-se d’aquests elements de protecció, l’Ajuntament de Paterna ha distribuït hui pels comerços i negocis de la ciutat que romanen oberts durant l’estat d’alarma prop de 1.000 mascaretes per a propietaris i empleats, així com per als clients que es trobaven en el moment del lliurament.

Des de primera hora d’aquest matí, i en coordinació amb les associacions locals Multipaterna, Paterna Va unir de Comerç i l’Associació de Petits i Mitjans Empresaris i Professionals (APyMEP), personal de l’empresa pública Gestió i Serveis de Paterna (GESPA) acompanyats del regidor de Comerç, Fernando Carrión, han distribuït màscares en al voltant d’un centenar d’establiments de la ciutat.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Paterna vol contribuir a la seguretat sanitària dels propietaris i clients del comerç local, ajudant a protegir-se a aquest col·lectiu de professionals, i col·laborant en la reducció del risc de contagi i de propagació del virus a la ciutat. Ahir i avui també ho ha fet amb els treballadors dels seus cinc polígons industrials, on la Policia Local de Paterna hi ha 10.000 mascaretes als accessos a aquestes àrees.

Aquesta mesura se suma al repartiment de més d’un centenar de mampares protectores entre el petit comerç que continua obert al públic, a l’acord de col·laboració aconseguit amb Apymep per a facilitar la presentació d’ajudes a autònoms per la COVID-19 o l’ajornament del pagament d’alguns tributs i suspensió d’algunes taxes per a alleujar la càrrega econòmica.

Durant aquests dies de confinament, l’Ajuntament està promovent la compra en el comerç local de la ciutat a través de diferents iniciatives i campanyes informatives. Per això, a més de publicar llistats dels comerços, per barris i per activitat, que romanen oberts per contenir productes o serveis de primera necessitat, el consistori ha llançat un vídeo promocional d’aquells comerços que romanen tancats per a ajudar-los a seguir fidelitzant als seus clients en aquests moments tan complicats per al sector.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

museo prehistoria
museo prehistoria