25n
25N
25N

Paterna ha realitzat 1.051 serveis a domicili a majors de 60 anys durant l'estat d'alarma

Durant aquesta situació d’excepció, s’han realitzat ja més de 30.000 cridades a aquest col·lectiu de majors

Paterna ha realitzat 1.051 serveis a domicili a majors de 60 anys durant l'estat d'alarma
24/04/2020 -

Des que es va decretar l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Paterna s’ha bolcat a atendre i cuidar dels seus majors i de tots aquells col·lectius més vulnerables a aquesta crisi sanitària del coronavirus.

Durant tot aquest temps i fruit de les crides que setmanalment realitza a més de 6.500 dels seus veïns majors de 60 anys, el consistori, a través de l’empresa pública Gestió i Serveis de Paterna (Gespa), ha dut a terme 1.051 serveis a domicili a aquestes persones que van des de fer-los la compra de medicaments i/o medicaments, baixar les escombraries, comprar butà, passejar a la mascota o acompanyar-los a l’hospital, servei aquest últim que es realitza amb el vehicle adaptat de l’Ajuntament.

La compra d’aliments i de medicaments són els serveis més demandats per aquestes persones majors, que a més tenen a la seua disposició un servei d’atenció telefònica específic que funciona les 24 hores cada dia de la setmana sense excepció i que, en tot aquest temps, ha rebut un total de 2.900 crides.

Mitjançant aquest servei d’atenció al major, l’Ajuntament vol conéixer en tot moment com es troben aquestes persones durant aquesta situació d’emergència i detectar qualsevol mena de necessitat que pogueren tenir per a intentar resoldre-la.

Fruit d’aquestes crides setmanals, s’han anat estrenyent vincles entre el personal que realitza i els majors atesos. De fet, molts d’ells, encara que no necessiten cap servei, sí que volen continuar rebent aquesta trucada que tots agraeixen moltíssim en aquests moments tan difícils que estem vivint.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 8 =