25n
25N
25N

L'Ajuntament de Paterna trasllada i guarda en naus municipals els monuments fallers que són al carrer de la localitat

L’alcalde, Juan Antonio Sagredo, mostra el suport ferm i incondicional de l’Ajuntament a la data que la Junta Local Fallera decidisca per a la celebració de les Falles 2020 a la ciutat

L'Ajuntament de Paterna trasllada i guarda en naus municipals els monuments fallers que són al carrer de la localitat
12/03/2020 -

L’Ajuntament de Paterna està duent a terme, en coordinació amb la Junta Local Fallera de Paterna, el trasllat i la custòdia en naus municipals d’aquells monuments fallers que es troben al carrer.

En concret, es tracta de peces de les Falles Gran Teatre i Alborxí, que des d’aquest matí, operaris de l’empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna (Gespa), estan traslladant a una nau coberta del polígon industrial de Font del Gerro.

Per a les labors de trasllat i dipòsit, en la qual participen mitja dotzena de treballadors de l’empresa pública, s’està utilitzant un camió grua amb ploma.

Respecte a l’ajornament de les Falles, el primer edil ha afirmat que “el suport de l’Ajuntament al col·lectiu faller paterner i a la Junta local fallera és ferma i incondicional, per tant, respectarem i recolzarem la data de celebració de les Falles a Paterna que ells mateixos decidisquen”.

Així mateix, Sagredo ha mostrat el seu afecte i solidaritat amb la gran família fallera de Paterna, especialment amb les Falleres Majors Yaiza i María, al mateix temps que s’ha enorgullit de la fortalesa, la unió i la solidaritat del poble de Paterna.

Finalment, l’alcalde ha destacat que l’Ajuntament de Paterna estarà en coordinació amb totes les administracions per a veure de quina manera l’impacte econòmic de la suspensió d’aquestes festes és el mínim possible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + tretze =

bombers
CCCC